Vereniging1 vrt 
 

Privacyverklaring KAISZ

KAISZ verwerkt persoonsgegevens over u, doordat u gebruik maakt van de diensten van KAISZ, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van KAISZ verstrekt. KAISZ kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Voor het lidmaatschap van KAISZ:

 1. Uw familienaam
 2. Uw adresgegevens
 3. Uw telefoonnummer
 4. Uw e-mail adres
 5. Naam zieke kind
 6. Geboortedatum zieke kind
 7. Soort aandoening

Voor de nieuwsbrief/en voor het contactformulier

 1. Uw familienaam
 2. Uw email adres

Voor de bestelling van het prentenboekje Zeldzaam

 1. Uw familienaam
 2. Uw adresgegevens
 3. Uw email adres

KAISZ verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor die doeleinden die u van KAISZ vraagt. Uitwisseling van gegevens voor andere doeleinden dan aangegeven zal niet plaatsvinden.

KAISZ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens voor het lidmaatschap en het aanmelden voor de nieuwsbrief worden niet langer dan twee jaar na uw opzegging bewaard. Aangaande het contactformulier en de bestelling van het boekje worden de gegevens na afhandeling van de dienst vernietigd.

KAISZ verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst en pas na uw nadrukkelijke toestemming.

Op de website van KAISZ worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,  Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. KAISZ gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

KAISZ is verantwoordelijk voor het verspreiden van zijn eigen  beeldmateriaal  op de social media accounts van KAISZ. Alleen met de nadrukkelijke toestemming van ouders/kinderen vanaf 16 jaar kan beeldmateriaal van personen geplaatst worden. Beeldmateriaal dat door personen, niet zijnde het bestuur van KAISZ, dragen zelf verantwoordelijkheid voor het plaatsen van beeldmateriaal op social media accounts van KAISZ . KAISZ is hiervoor niet verantwoordelijk.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. KAISZ zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

KAISZ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van KAISZ maakt gebruik van ene betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door KAISZ verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met KAISZ op via ledenadministratie. www.kaisz.nl is een website van KAISZ. KAISZ is als volgt te bereiken:

Postadres: van Linschotenlaan 373, 1212 DW Hilversum

Inschrijfnummer KvK : 51105136

Telefoon: 0615406805

e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.