Privacyverklaring Stichting KAISZ

Stichting KAISZ verwerkt persoonsgegevens over u, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stichting KAISZ en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van Stichting KAISZ verstrekt. Stichting KAISZ kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Als donateur en/of belanghebbende van Stichting KAISZ:

 • Uw familienaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw telefoonnummer
 • Uw e-mail adres
 • Naam zieke kind
 • Geboortedatum zieke kind
 • Soort aandoening

Voor de nieuwsbrief/en voor het contactformulier

 • Uw familienaam
 • Uw email adres

Voor de bestelling van het prentenboekje Zeldzaam

 • Uw familienaam
 • Uw adresgegevens
 • Uw email adres

Stichting KAISZ verwerkt uw persoonsgegevens alleen voor die doeleinden die u van Stichting KAISZ vraagt. Uitwisseling van gegevens voor andere doeleinden dan aangegeven zal niet plaatsvinden.

Stichting KAISZ bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens als donateur en/of belanghebbende en het aanmelden voor de nieuwsbrief worden niet langer dan twee jaar na uw opzegging bewaard. Aangaande het contactformulier en de bestelling van het boekje worden de gegevens na afhandeling van de dienst vernietigd.

Stichting KAISZ verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst en pas na uw nadrukkelijke toestemming.

Op de website van Stichting KAISZ worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,  Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van het bezoek- en klikgedrag op de website. Stichting KAISZ gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Stichting KAISZ is verantwoordelijk voor het verspreiden van zijn eigen beeldmateriaal op de social media accounts van Stichting KAISZ. Alleen met de nadrukkelijke toestemming van ouders/kinderen vanaf 16 jaar kan beeldmateriaal van personen geplaatst worden. Beeldmateriaal dat door personen, niet zijnde het bestuur van Stichting KAISZ, dragen zelf verantwoordelijkheid voor het plaatsen van beeldmateriaal op social media accounts van Stichting KAISZ. Stichting KAISZ is hiervoor niet verantwoordelijk.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stichting KAISZ zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Stichting KAISZ neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Stichting KAISZ maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stichting KAISZ verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Stichting KAISZ op. www.kaisz.nl is een website van Stichting KAISZ. Stichting KAISZ is als volgt te bereiken:

Bezoekadres: Suzannapolder 26, 3825 LP Amersfoort
Postadres: Pollux 2, 6121 HC Born

Inschrijfnummer KvK: 81282508

Telefoon: 06-10312979/ 06-12990555

e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.