Vereniging1 vrt
  

KAISZ is de landelijke vereniging voor kinderen, jongeren en volwassen met een zeldzame Auto- Immuun of Auto Inflammatoire Systeem Ziekte. Wij staan voor een correcte informatievoorziening en het organiseren van lotgenotencontact voor deze zeldzame groep kinderen. Daarnaast behartigen wij de belangen en werken wij samen met medisch specialisten en doen wij mee aan medische onderzoeken. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan het omgaan met deze aandoening.

Voor KAISZ is het zeer belangrijk om leden, donateurs en sponsoren te hebben aangezien de vereniging maar zeer beperkt subsidies ontvangt. Met uw lidmaatschap, donateurschap of sponsering kunnen wij de kinderen en hun ouders van dienst zijn. Alle ontvangen bedragen komen ook ten goede aan hen.

Lidmaatschap KAISZ ( het is niet meer mogelijk u aan te melden voor het lidmaatschap)

> De digitale nieuwsbrief
> Voorrang bij activiteiten en informatieavonden boven niet leden
> U ontvangt gratis het prentenboekje Zeldzaam

Kosten van het lidmaatschap zijn € 30,= per jaar

Vergoeding contributie
De contributienota wordt begin van het jaar digitaal verzonden. De lidmaatschapskosten van de vereniging kunt u bij sommige verzekeraars in Nederland declareren. Over het declareren van deze kosten kunt u meer informatie vinden op de website van zorgwijzer of neemt u contact op met uw eigen zorgverzekeringsmaatschappij.

Opzeggen van uw lidmaatschap
Wij vinden het natuurlijk erg jammer als u het lidmaatschap bij KAISZ opzegt. Het opzeggen van uw lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk, uiterlijk één maand voor het einde van het kalanderjaar. U kunt de e-mail zenden naar mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De ledenadministratie zal u opzegging zsm verwerken en u ontvangt van ons een bevestig van opzegging.

Wilt u met ons in contact komen voor meer informatie gebruik het contactformulier

Donateur KAISZ 

> Bij een minimale bijdrage van € 30,= ontvangt u de digitale nieuwsbrief
doneren

Het is ook mogelijk om een eenmalige donatie naar KAISZ. U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL97RBRB0944394361 ten name van KAISZ. Onze vereniging heeft de ANBI-status. Een ANBI-status is een Algemeen Nut Beogende Instelling en daardoor heeft de ANBI een aantal belastingvoordelen. Wij verwijzen hiervoor naar de belastingdienst.

Wilt u met ons in contact komen voor meer informatie gebruik het contactformulier