Vereniging1 vrt  

Doneren aan KAISZ?
Er zijn verschillende manieren om KAISZ in de vorm van een donatie te steunen. Wij zetten de mogelijkheden op een rij.

ten name van KAISZ
De donatie die u via deze weg doet kan voor u een belastingvoordeel opleveren. KAISZ is namelijk een ANBI-instelling. Een ANBI-instelling is een Algemeen Nut Beogende Instelling en daardoor heeft de ANBI een aantal belastingvoordelen:

> Donateurs van ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting
> Een ANBI betaalt geen erfbelasting of schenkbelasting voor erfenissen en schenkingen die de instelling gebruikt voor het algemeen belang.
> Als een ANBI zelf geschenken doet in het algemeen belang, hoeft de ontvanger geen schenkbelasting te betalen.
> Vrijwilligers die voor een ANBI werken, kunnen onder bepaalde voorwaarden een vrijwilligersvergoeding ontvangen.

Mocht u meer informatie willen over de ANBI status verwijzen wij u graag door naar de Belastingdienst.

Doneren via doneeractie.nl
Om de mogelijkheden tot doneren uit te breiden hebben wij op deze website een pagina aangemaakt. Via deze website kunt u via ideal een donatie doen. www.doneeractie.nl

Online aankopen doen en daarmee doneren
Iedereen doet tegenwoordig aankopen via het internet. Deze aankopen bij een groot aantal webwinkels bijvoorbeeld bol.com, thuisbezorg.nl of wehkamp.nl kunnen geld opleveren. Als u gebruikt maakt van www.doelshoppen.nl dan gaat er een kleine bijdrage naar KAISZ. Hoe werkt het. U registreert zich bij doelshoppen.nl en geeft KAISZ aan als het goede doel. Als u vervolgens uw aankopen wilt doen dan gaat u eerst naar doelshoppen, klik u webwinkel aan en u kunt winkelen. Op deze manier krijgt KAISZ haar kleine bijdrage en u gewoon uw aankopen. Het kost u geen extra geld alleen een aantal kliks.