KAISZ-adviseurs

 

Om een kwalitatief goede dienstverlening te kunnen bieden KAISZ gebruik van adviseurs of belangenorganisaties. Deze adviseurs hebben ieder hun eigen specialisatie en kennis die voor KAISZ ontzettend belangrijk is.  

  

Dr. Annet van Royen (Medische adviseur)

 

Dr. Annet van Royen is verbonden aan KAISZ als medisch adviseur. Zij is als kinderarts-immunoloog/-reumatoloog werkzaam in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) van het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Zij zet zich actief in voor het doen van onderzoek naar oorzaak en nieuwe behandelmethoden voor kinderen met een KAISZ- aandoening.

 

 

Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVKR)nvkr logo

 

Deze organisatie zet zich in voor de gezondheidszorg voor kinderen. Binnen deze organisatie is een speciale sectie Kinderreumatologie. Hierbij zijn alle kinderreumatologen aangesloten.

 

  

 

 

 

 

 

Interuniversitaire Werkgroep Auto-Inflammatoire Ziekte (IWA)IWA

 

De IWA is een organisatie die zich in zet voor onderzoek en verbetering van behandeling voor kinderen en volwassen met een Auto-Inflammatoire ziekte. De aangesloten behandelaren zijn reumatologen en immunologen uit heel Nederland.

 

 

 

 

Belgian Network for Auto-Inflammatory Diseases (BNAID)BNAID

 

Dit is de Belgische organisatie voor kinderen en volwassen met een Auto-Inflammatoire ziekte. Zij kennen een zeer nauwe samenwerking met de IWA. 

 

 

 

  

 

Nieuwsbrief aanmelden