Toppie Poppie 

 

TP3

Wat is Toppie Poppie?

 

Toppie Poppie is een handgemaakt poppetje wat bedoelt is voor kinderen met een chronische of ernstige ziekte. Kinderen met een ziekte moeten onderzoeken en behandelingen onder gaan. Helaas is dat niet prettig en zorgt het bij kinderen vaak voor negatieve emoties. Ook voor ouders is het moeilijk want je staat machteloos. Als ouders wil je het kind immers een onbezorgd leven geven maar de behandeling of het onderzoek moet in de meeste gevallen toch gebeuren. Doormiddel van Toppie Poppie kunnen de ouders het kind belonen voor het feit dat het zo dapper is geweest. Toppie poppie zegt eigenlijk je bent een kanjer en je hebt het top gedaan. Kortom een positieve reactie op een negatieve gebeurtenis.

 

 

 TP2Waarom een Toppie Poppie?

 

Een Toppie Poppie is een vrolijk tastbaar poppetje die kinderen een positief gevoel gegeven. Zij hebben het tenslotte als beloning gekregen voor iets waar zij een grote prestatie voor hebben moeten leveren. Ook geeft Toppie Poppie soms aanleiding om over de vervelende ervaringen te praten en het op deze manier een plekje te geven. Daarnaast is Toppie Poppie ook gewoon leuk om mee te spelen. 

 

 

 

Wanneer een Toppie Poppie?

 

De Toppie Poppies zijn voor alle ernstig of chronische zieke kinderen. Wij maken geen onderscheid tussen verschillende ziektebeelden omdat alle ziekten voor een kind een enorme impact hebben. De ouders bepalen zelf wanneer een kind een Toppie Poppie krijgt. Dit omdat het ene kind het andere kind niet is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw kind het bloedprikken ontzettend eng en vervelend vind en  bij een ander kind dat helemaal niet het geval is. Kortom het kan helemaal op het kind worden afgestemd. 

 

Soorten van Toppie PoppieTP alle

 

De Toppie Poppies familie bestaat uit heel veel verschillende poppetjes en worden dan ook door de kinderen gespaard. Zo hebben ze verschillende beroepen zoals politieagent of postbode. Daarnaast zijn er ook diverse dieren binnen de familie. De kikkers en de apen gaan bijvoorbeeld goed samen. Om het geheel af te sluiten zijn er ook veel sprookjesfiguren.Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag een bepaald type poppetje te maken die buiten de collectie valt. Kortom voor ieder kind wat wils.

 

In de catalogus alle Toppie Poppies 

 

 

TP4Waar te bestellen? 

 

Het bestellen van Toppie Poppie gaat heel simpel. Als u vanuit de catalogus een keuze heeft gemaakt dan stuurt u een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . In de email geeft u aan welke poppetjes (onder vermelding van de productcode) u wilt ontvangen en uw adres. Nadat de bestelling is geplaatst, ontvangt u een bevestiging inclusief de rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is, is de bestelling definitief en worden de Toppie Poppies binnen drie weken naar u verstuurd. Bestellingen groter dan 25 Toppie Poppies worden in delen geleverd en dus ook in delen betaald.  

 

 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door www.haakidee.nl

Nieuwsbrief aanmelden