Meer begrip voor leerlingen met jeugdreuma op school

 

Reumafonds samen

Omdat het Reumafonds zich graag wil inzetten voor méér bewustwording en meer begrip voor kinderen met Jeugdreuma op school heeft zij de voorstelling geadopteerd. Brammetje Baas is een theaterproductie voor basisscholen waarbij bewegen en het juist niet goed kunnen bewegen uitgebreid aan de orde komt. 

 

Brammetje Baas is een theaterproductie voor basisscholen waarbij bewegen en het juist niet goed kunnen bewegen uitgebreid aan de orde komt. Brammetje is een bewegelijke jongen die altijd moet bewegen. Maar wat als bewegen niet zo vanzelfsprekend is en vaak zelfs heel erg veel pijn kan doen.

Basisscholen kunnen deze voorstelling inkopen van een budget dat hen ter beschikking wordt gesteld voor culturele activiteiten. Na afloop van de voorstelling worden de kinderen uitgedaagd ook zelf in actie te komen om jeugdreuma de wereld uit te helpen. De voorstelling is geproduceerd door Theater in School.

 

Meer informatie: https://home.reumafonds.nl/meer-begrip-voor-leerlingen-met-jeugdreuma?utm_source=Facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=theaterinschool

 

 juli 2017

Bron Reumafonds

Nieuwsbrief aanmelden