Nieuws vert
 

Informatieavond Amsterdam

Op donderdagavond 31 mei 2018 organiseert het bestuur van KAISZ in samenwerking met het Emma Kinderziekenhuis AMC een informatieavond voor ouders en jongeren met een KAISZ-aandoening (vanaf 12 jaar). De avond staat in het teken van informatie over de verschillende aandoeningen en de sociale gevolgen ervan. Daarnaast zal het bestuur een presentatie geven over de lopende en nog te lopen projecten waar KAISZ momenteel aan werkt.

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:Emma ziekenhuis

* Ontvangst in het  Emma Kinderziekenhuis AMC, Amsterdam, Gilat theater G8                                                  

* Opening van de avond door KAISZ                                                                                                 

* Dr. Amara Nassar, kinderarts-fellow kinderreumatologie, vertelt over biologicals voor kinderen met KAISZ en de voor en nadelen daarvan.

* Dr. Dieneke Schonenberg, kinderarts-reumatoloog/ immunoloog vertelt over capillarsoscopie: wat vertellen de bloedvaatjes ons bij auto-immuunziekten?

* Het KLIK/RUBRIC register in Nederland: hoe gaat het (verder) met onze kinderen? Door dr. Merlijn van den Berg, kinderarts-reumatoloog/immunoloog.

* Miriam Douma van de Psychosociale afdeling Emma Kinderziekenhuis AMC vertelt meer over Op KoersOnline, psychosociale groepscursussen voor jongeren met chronische ziekte en voor hun ouders.

* Afsluiting van de avond.

De avond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie voor u klaar. Om uiterlijk 22.00 uur sluiten we de avond weer af. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.  Parkeerkosten zijn voor eigen rekening.                                                                                                      

Graag vernemen wij of u hierbij aanwezig wilt zijn. U kunt vóór 15 mei 2018  een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

april 2018