Nieuws vert
 

Ferraridag 2018 

Op zaterdag 29 september 2018 organiseert de Ferrari Club Nederland de ‘Doe een plezier Rit’. Op deze bijzondere dag verzamelen ca. 100 Ferrari-rijders zich om chronisch zieke jongeren mee te laten rijden in hun Ferrari. Dit jaar nodigt de Ferrari Club Nederland jongeren met een zeldzame aandoening uit. Het belooft een spectaculaire dag te worden die uw kind niet wil missen!

Voor wie is de ‘Doe een plezier rit’ bedoeld?

75 tot 100 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar met een zeldzame aandoening mogen meerijden in een Ferrari. Ferrari Club Nederland wil deze jongeren graag de dag van hun leven bezorgen. De voorwaarden voor aanmelding zijn:

De deelnemer heeft een zeldzame aandoening.

De deelnemer is minimaal 12 jaar en maximaal 18 jaar oud.

De minimale lengte van de deelnemer is 1.35 m** (voor jongeren met een groeistoornis kunnen we een uitzondering maken, mits zij gebruik maken van een zitverhoger (zelf meebrengen).

De deelnemer heeft geen last van wagenziekte.

De deelnemer kan zelfstandig in en uit een (vracht)auto en auto stappen.

Een van de ouders/verzorgers komt de hele dag als begeleider mee naar het evenement (ouder kan niet mee in de Ferrari).

Waar en wanneer vindt de dag plaats?

De dag wordt georganiseerd op het circuit Raceway Venray in Ysselsteyn (Limburg). Deelnemers worden op 29 september 2018 tussen 8.00 en 8.45 uur op Raceway Venray verwacht. De dag duurt tot ongeveer 18.30 uur.

Wat gaat er die dag gebeuren?

In de ochtend rijden de jongeren met de Ferraririjders op het circuit. Na een groepsfoto en lunch rijden de jongeren met de Ferraririjders onder politiebegeleiding in de buurt van Venray een rally en bezoeken ze een DAF-truck terrein. Uiteraard mogen de deelnemende jongeren ook in een DAF-truck meerijden. Voor de wachtende ouders/verzorgers is er ’s middags een programma. We sluiten de dag af met een prijsuitreiking en een diner.

Medische hulp

Gedurende de dag zijn enkele artsen op het circuit aanwezig om in geval van nood medische hulp te geven.

Hoe kunt u uw kind aanmelden?

Voldoet uw kind aan de voorwaarden, dan kunt u hem of haar aanmelden. Gebruik hiervoor het formulier op de VSOP-website. Meld uw kind snel aan want het aantal Ferrari’s is beperkt! selectie vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.

Aanmelden kan tot en met zondag 10 juni 2018 via: www.vsop.nl/ferraridag

 

mei 2018