Nieuws vert
 

Van KAISZ naar VAISZ 

Het gaat gebeuren. In het najaar zal de oprichting van VAISZ (volwassenen met een auto immuun of een auto inflammatoire systeem ziekte) een feit zijn. De afgelopen maanden is het bestuur druk geweest om uit te zoeken of er behoefte is aan een groep voor volwassenen met een onder KAISZ vallende aandoening. Dat is gebleken. We hebben veel positieve reacties hierover ontvangen en men is blij dat we deze stap gaan nemen.

In november zal de officiƫle oprichting van VAISZ een feit zijn. Dit gaan we doen door een ontmoetingsmoment te organiseren. Hoe we dit precies gaan doen, is nog niet bekend. Zodra daar meer over bekend is, laten we u dat zeker weten.

VAISZ wordt een onderdeel van KAISZ. Het wordt geen aparte vereniging. Wel zal VAISZ volledig zelfstandig gaan functioneren met eigen projecten, eigen website en eigen activiteiten. Vanaf 28 jaar kunnen mensen lid worden van VAISZ. Uiteraard zoeken we voor de organisatie hiervan ook mensen die het leuk vinden om betrokken te zijn bij de oprichting, en het misschien ook wel leuk vinden om zitting te nemen namens VIASZ in het KAISZ bestuur. Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We houden u op de hoogte van de vorderingen omtrent de oprichting van VAISZ.

Juni 2018