Nieuws vert
 

Woord van het bestuur

Voor u een nieuwe nieuwsbrief met informatie over de verschillende activiteiten van KAISZ. Allereerst het verslag van de informatieavond van 31 mei gehouden in het AMC te Amsterdam. Het was een interessante avond. Verder een artikel over het grote Reumacongres “de Eular” welke dit jaar in Amsterdam zal plaatsvinden. Namens KAISZ zal Saskya daar heen gaan.

In de nieuwsbrief kunt u ook lezen dat KAISZ over zal gaan tot de oprichting van een nieuw onderdeel van onze vereniging. VAISZ (voor de volwassenen) zal in het najaar een feit zijn. Ook het 1 op 1 lotgenotencontact begint vorm te krijgen. We streven er naar om voor de zomervakantie te gaan starten. U kunt zich hier via de website voor aanmelden.

Tot slot nog een barbecue aan het einde van de zomervakantie. Een gezellig moment met elkaar om bij te praten en ons klaar te maken voor een nieuw schooljaar. Komt u ook?

Op de valreep van deze nieuwsbrief kreeg KAISZ een uitnodiging om een oproep te doen aan haar leden om deel te nemen aan de Ferrari dag 2018. Een aantal jaren geleden heeft KAISZ ook al eens deel genomen aan deze fantastische dag en we kunnen hem dan ook van harte aanbevelen. Een dag waarbij de kinderen heerlijk verwend worden. Een belevenis om nooit meer te vergeten. In de nieuwsbrief leest u hier meer over. Let op, je kan je tot 10 juni aanmelden.

Rest mij u een fijne zomer toe te wensen.

Namens het bestuur van KAISZ

Hanny Weustenraad

Vice voorzitter KAISZ

Juni 2018