Nieuws vert
 

Woord van het bestuur

De zomer is in het land en de eerste regio’s zijn al op vakantie. Hopelijk blijft het mooi weer en kan iedereen genieten van de zomer.

KIASZ gaat deze zomerperiode gewoon door met alle werkzaamheden. Misschien op een iets lager pitje, maar door gaan we wel. Dit heeft te maken met de oprichting van de afdeling VAISZ (volwassenen met een auto immuun of auto inflammatoire systeem ziekte) die op 10 november zal gaan plaatsvinden. Voordat dit gebeurt moet er nog wel het één en ander geregeld worden. Eind september ontvangt u hierover meer informatie en volgt een uitnodiging om bij de oprichting aanwezig te zijn.

Per 1 september zal het 1 op 1 lotgenotencontact ook een feit zijn. Op de site kunt u hierover al meer informatie vinden en kunt u zich inschrijven. KAISZ brengt graag families met elkaar in contact zodat ze met elkaar informatie kunnen uitwisselen over de problemen waar ze tegenaan lopen.

KAISZ is op zoek naar hulp bij het versturen van mailings naar onze leden en belangstellenden. Dit wordt momenteel door één bestuurslid gedaan, maar met de toename van alle informatie zullen er in de toekomst meer mailing naar de leden gestuurd moeten worden. Momenteel wordt dat door één persoon gedaan, maar de ervaring is dat als deze persoon uitvalt, we met onze handen in het haar zitten. Wie zou het leuk vinden  ons daarbij te helpen? Dit kan gewoon vanaf uw eigen computer en vraagt geen vergaderingen o.i.d. Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Aan het einde van de zomervakantie organiseert KAISZ een barbecue voor iedereen. Leden hebben hiervoor onlangs een uitnodiging ontvangen. De barbecue wordt gehouden op 1 september (bij slecht weer 2 september) bij Saskya in Amersfoort. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot nog het volgende. Claudia (voorzitter) is het afgelopen jaar ziek geweest en zal per 1 oktober haar werkzaamheden voor KAISZ weer hervatten. Momenteel heeft ze al incidenteel wat werkzaamheden op zich genomen. De overige bestuursleden zijn blij met haar terugkeer en wensen haar weer veel werkplezier bij KAISZ.

Namens het bestuur

Hanny Weustenraad

Augustus 2018