Nieuws vert
 

Woord van het bestuur februari 2019

Voor u de eerste nieuwsbrief van 2019. De feestdagen liggen al weer even achter ons en de eerste bestuursvergadering is weer geweest. De uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering is de deur uit en de jaarstukken zijn in principe klaar.

Het bestuur heeft gekeken naar nieuwe projecten voor dit jaar en de taken zijn voorzichtig verdeeld. Ook dit jaar gaan we weer leuke dingen doen. Zo willen we in het najaar een informatiedag gaan organiseren. Deze zal in samenwerking met VAISZ georganiseerd gaan worden. De precieze invulling is nog niet bekend, maar daar wordt aan gewerkt.

Ook is er voor het eerst gesproken over het 10-jarig bestaan van KAISZ in 2020. We willen dit uiteraard graag vieren. Heeft u een leuk idee hoe we dit aan kunnen pakken. Wij horen het graag van u.

Andere zaken die we dit jaar willen gaan aanpakken zijn de projecten KAISZ uitgedaagd ( een leerprogramma omgaan met je aandoening) en KAISZ transitie (hoe maak ik een goede overstap naar de volwassen afdelingen in het ziekenhuis.  Mocht u het leuk vinden om met ons over deze projecten of andere projecten nee te willen denken, dan horen we dat uiteraard graag. Even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met u op.

Namens het bestuur

Hanny Weustenraad

P.S. Wij geven u graag de reminder dat er op vrijdag 8 maart 2019 Algemene Ledenvergadering is. Deze vergadering zal plaats vinden in Wijk bij Duurstede. Wilt u aanwezig zijn dan kunt u zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.