Sponsoractie

 

Teller 1710Op 28 februari 2017 is het startschot gegeven voor de grote sponsoractie van KAISZ. De actie loopt  tot 7 oktober 2017 en zal eindigen met een grote slotdag genaamd Challenge Day 2017. 

 

Waar doen we het voor? Logo ZeldzameZiekten

 

Pijn en vermoeidheid zijn de meest gehoorde klachten binnen onze patiëntengroep. Dit zijn ook de klachten waar de meeste kinderen mee moeten dealen.  Er staat een groot onderzoek in de startblokken waarin deze voornaamste klachten worden onderzocht. Er moet meer inzicht komen waardoor de klachten ontstaan en daaruit voor kan men goede behandelmethode ontwikkelen. Met dit onderzoek willen de reumatologen / immunologen proberen stappen te zetten in de verbetering van zorg voor deze kinderen. Nu alleen nog de financiering.  

 

Wat kunt u doen?  

Actie knop

 

We roepen iedereen  op om in het hele land acties op touw te gaan zetten.  Dit kunnen KAISZ-kinderen zelf doen, maar ook de vaders en moeders, opa’s en oma’s, scholen, sportverenigingen, artsen, fysiotherapeuten, etc. De acties worden afgesloten met de Challenge Day. Een actie kan heel klein zijn maar er kunnen ook grotere initiatieven zijn. Wij hebben enkele voorbeelden op een rij gezet. Klik hier voor de ideeën.

  

Daarnaast is KAISZ natuurlijk altijd bereid om waar mogelijk te onder steunen of voorlichting te geven. Om alvast een begin te maken hebben wij een aantal documenten opgesteld met informatie. Klik hier voor de documenten

 

Zijn er diverse donatiemogelijkheden? 

Donatieknop

 

Natuurlijk kunt u ook een donatie doen voor deze actie. U kunt u donatie overmaken naar NL41.ABNA.054.60.75.290 ten name van KAISZ ondervermelding van Challenge day. Het is ook mogelijk om uw donatie te doen via www.doneeractie.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw online aankopen geld op te laten leveren voor KAISZ via www.doelshoppen.nl. 

 

 

 

 

Nieuwsbrief aanmelden