Doneren bij de Gall en Gall te Wijk bij DuurstedeGall en Gall

 

De afgelopen periode hebben de klanten van de Gall en Gall in Wijk bij Duurstede een donatie kunnen doen voor het onderzoek naar pijn en vermoeidheid bij KAISZ-aandoeningen. Veel mensen hebben hun kleingeld gedoneerd en alle deze donatie hebben een bedrag van € 15,= opgeleverd. Wij willen alle klanten bedanken voor hun donatie. 

 

De kleine ondernemer in Wijk bij Duurstede doet ook mee aan de sponsoractie. De aankomende periode kunnen klanten van Gall en Gall hier een donatie doen. Dus heb je een lekker wijn of ander ziens nodig koop deze dan hier en doneer bijvoorbeeld uw wisselgeld. 

 

 

 

Collectebus bij de firma Walraven de BiltWalraven

 

Klanten van de firma Walraven konden bij de vesting in de Bilt een donatie voor KAISZ doen. Dit hebben de klanten de afgelopen paar maanden veel gedaan. In juli hebben wij een bedrag van € 70,= mogen ophalen en mogen toevoegen aan de sponsoropbrengst. Wij danken alle klanten van de Firma Walraven voor hun donatie  

 

 

 

19905151 689050511281447 1006410920493229158 nStatiegeld doneren bij de Jumbo LangbroeksewegJumbo

 

In de periode van april - juni 2017 hebben heel veel mensen in Wijk bij Duurstede hun lege flessen ingeleverd voor het goede doel namelijk onderzoek naar KAISZ aandoeningen.

 

De actie bij de Jumbo Supermarkt aan de Langbroekseweg heeft een fantastisch opbrengst van maar liefste € 735,=. Deze mochten wij begin juli in ontvangst nemen. Wij willen dan ook alle mensen die hun statiegeldbon hebben gedoneerd en de Jumbo hartelijk danken voor deze super opbrengst.  

 

Lenny heeft Swentibold mars gelopen

 

Lenny Michels heeft in april de Swentibold mars á 40 km gelopen. Zij heeft hier het geweldige geldbedrag van € 235,= mee opgehaald. Dit is haar verhaal. lenny

 

Als je zelf al 35 jaar last hebt van ontstekingen en mijn twee dochters van 8 en 9 jaar de zeldzame auto inflammatoire ziekte  van mij geërfd hebben, is het voor mij gewoon vanzelfsprekend om te helpen een bijdrage te leveren aan een goed onderzoek. 

 

Ik had me op nieuwjaarsdag vlak na 12 uur al ingeschreven voor de Swentibold mars. 40 km wandelen. Zou voor mij de tweede keer worden. Samen met twee vrienden. Niet omdat het moet, maar om voor mezelf te laten zien dat ik het kan, ook met een zeldzame ziekte. Uiteraard moet je soms rekening houden met je beperkingen, maar zelf vind ik het belangrijk om het ziek zijn niet de overhand te geven. Er is namelijk nog zo veel dat wel kan. En natuurlijk besef ik ook, de ene dag gaat het wel, de andere dag helaas niet. Dat is niet leuk en zelfs na 35 jaar kan ik daar nog wel eens boos om worden.

 

Toen in de nieuwsbrief van KAISZ vervolgens de oproep voor allerlei acties kwam, heb ik mijn plannen voor het lopen van de Swentibold mars hieraan gekoppeld en gelukkig met hulp van lieve familie en vrienden volgens mij een leuk bedrag weten op te halen. En bovendien weer wat meer bekendheid weten te creëren voor alle zeldzame ziektes.

 

 

Het goede doel steunen met uw online aankopendoelshoppen logo

 

Welke combinatie is er niet mooier. U doet gewoon uw aankopen die u altijd online doet maar doormiddel van 1 extra handeling steunt u KAISZ. Dit is mogelijk via doelshoppen.nl. Een groot aantal online winkels zijn hierbij aangesloten waaronder Bol.com , Wehkamp en Thuisbezorg.nl 

 

Het werkt heel simpel. Voordat u de online aankopen gaat doen gaat u eerste naar doelshoppen.nl. Als u zich daar heeft geregisteerd is het alleen een kwestie van uw online winkel selecteren en u kunt uw aankopen doen. Het kost u niks extra maar het leverd KAISZ wel geld op voor het onderzoek. 

 

Doet u dus voortaan uw aankopen met een extra klik via www.doelshoppen.nl ?

Mitra en donerenMitras

 

Mitra vesting R. van der Linden ondersteund ook onze actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar pijn en vermoeiend bij kinderen met een KAISZ aandoening. Het is vanaf nu mogelijk om bij de vesting in Wijk bij Duurstede een donatie. 

 

Eten HannyMaart Lekker dineren voor het goede doel!!

 

Toen binnen het bestuur het idee ontstond een grote sponsoractie voor onderzoek naar KAISZ aandoeningen op touw te gaan zetten, werd al snel de conclusie getrokken dat we als bestuur zelf ook  het goede voorbeeld moesten gaan geven. Na wat heen en weer geklets kwamen we op het volgende plan. Ieder bestuurslid zou een etentje organiseren voor vrienden en familie tegen een bijdrage voor de actie.

 

Ik, Hanny, mocht de spits afbijten. Zaterdag 11 maart was het zover. Ik had in de weken daarvoor een flink aantal familie en vrienden uitgenodigd om deel te nemen aan ons sponsoretentje. Uiteindelijk hadden we zo’n 10 deelnemers. Ook werd er flink gediscussieerd over het menu. Nu moet u weten dat ik koken helemaal niet zo leuk vind, dus het was een flinke uitdaging. Maar met hulp van de andere bestuursleden is er een leuk menu samengesteld.  De dag voor het diner werden de boodschappen gedaan en Claudia kwam alvast helpen bij het koken. Vrijdag werd “lekkerste toetje ooit” en “de uiensoep à la Claudia” gemaakt.  Ook de sperziebonen met spekjes moesten er al aan geloven. Gelukkig bleef Claudia slapen zodat we de volgende dag weer vroeg aan de slag konden.

Lees meer

Kaarsen verkopen in de kerstperiodemeiden kerst

 

Deze twee meiden hebben in de kerstperiode zelfgemaakte kaarsen verkocht. Dit is was groot succes want ze hebben maarliefst € 111,65 verdiend. Het project heeft ook mee gedaan aan een webstrijd. De meiden hebben daarbij de hoofdprijs gewonnen en dat zorgt ervoor dat AFAS de opbrengst nog eens gaat verdubbelen. Kortom een toppresantie van deze meiden!   

Nieuwsbrief aanmelden