Beloningsbeleid Stichting KAISZ

Stichting KAISZ werkt met vrijwilligers die geen vrijwilligersvergoeding krijgen. De gemaakte kosten kunnen gedeclareerd worden. De kosten die gedeclareerd mogen worden zijn:

Soort kosten (voor bestuursleden en vrijwilligers)

Maximaal te declareren bedrag

Reiskosten auto (daadwerkelijk gereden kilometers)

€ 0,19 per kilometer

Reiskosten OV

Volledige vergoeding . Reiskosten op basis van tweede klas NS.

Cadeau bij afscheid

€ 25,-

Cadeau bij geboorte, huwelijk, etc..

€ 25,-

Cadeau bij ziekte

€ 12,50

Bloemen bij overlijden

Zie protocol

Gebruik maaltijden etc. (op basis van gemaakte kosten/bonnen)

Lunch € 7,- pp

Diner € 15,- pp

Drankje € 5,- pp

inktvergoeding

1 patronen per jaar

overig

In overleg met penningmeester

Reiskosten

Kilometer vergoeding eigen auto

De kilometervergoeding bedraagt € 0,19 per kilometer. Het aantal kilometers is op basis wat www.routeplanner.nl berekent.

Vergoeding openbaar vervoer.                             

De kosten voor het reizen met het openbaar vervoer worden vergoed. Treinkaartjes worden vergoed op basis van 2e klas reizen met de NS.

Bij gebruik van de OV chipkaart

Je kunt bij verkoop- en oplaadautomaten en verkoop- en informatiepunten van de OV aanbieder waar je bent aangesloten een overzicht uit laten printen van je laatste transacties. Hou er wel rekening mee dat er een limiet zit aan het overzicht.  Een andere manier is om een aankoop bon bij het opladen van de OV chipkaart uit te printen. Bij het opladen van OV chipkaart kan er een aankoop bon worden uitgeprint.

Om reiskosten te kunnen declareren dien je gebruik te maken van he declaratieformulier. Vul deze volledig in en voeg treinkaartjes/overzicht transacties/aankoop bon toe.

Doneren van reiskosten

Het is mogelijk om je reiskosten te declareren aan Stichting KAISZ. Dit doe je door het declaratieformulier in te vullen en in de kolom te doneren het bedrag van de reiskosten in te vullen.

Cadeau bij afscheid, huwelijk, geboorte, ect..

Bij afscheid van een vrijwilliger van de Stichting mag een cadeau ter waarde van maximaal € 25,- worden gegeven. Hetzelfde geldt voor geboorte, huwelijk etc.

Cadeau bij ziekte

Indien een vrijwilliger langdurig ziek is, wordt er voor deze persoon een cadeau/bloemen gekocht voor maximaal € 15,-

Bloemen bij overlijden

Bij overlijden van een vrijwilliger of lid van de Stichting treedt het overlijdensprotocol  in werking.

Gebruik maaltijden en consumpties

De vergoedingsbedragen voor een lunch bedragen € 7,- pp. De vergoedingsbedragen voor een diner bedragen € 15,- pp. De vergoedingsbedragen voor een drankje bedragen € 5,- pp.

Om in aanmerking te komen voor bovenstaande vergoeding is van te voren overleg met de penningmeester nodig. Bij toestemming kan deze gedeclareerd worden middels het declaratieformulier en bijbehorende bonnen.

Inktvergoeding

Ieder bestuurslid mag 1 keer per jaar een inktpatroon declareren. Dit kan middels het declaratieformulier en bijbehorende bonnen.

Overig

Alle andere kosten die gemaakt worden, worden in overleg met de penningmeester gedeclareerd. Dit kan middels het declaratieformulier en bijbehorende bonnen. De penningmeester zal bij vragen contact opnemen met de declarant.